Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga onödiga tillsatser

Vinn ett presentkort till ett värde av 2 380 kr

Gratis hälsoresa på hemmaplan med Svarta Lådan!

30 dagars träningsplanering helt utan kostnad med möjlighet att vinna ett presentkort till ett värde av 2 380 kr.

Registrera din e-post nedan för att vara med!

Du får ett tydligt schema med genomförbara aktiviteter mailat till dig varje vecka. Träningen är speciellt utformad av Svarta Lådans egen hälsopedagog. Höstsatsningen2020 riktar sig till dig som vill ha ett tydligt schema med varierade aktiviteter att följa.

Vad händer sedan?

När du fyllt i din e-post kommer du att få mail skickat från oss veckovis med tydlig planering innehållande kommande veckas aktiviteter.

Hur gör man för att vinna presentkort?

  1. Registrera din mailadress i Höstsatsningen 2020
  2. Dela en bild per vecka på valfri schemalagd aktivitet på din Instagram eller Facebook & tagga @svartaladan
  3. Hashtagga #höstsatsningen2020 #svartalådan
  4. För att kunna ta del av eventuell vinst så behöver du bo där Svarta Lådan levererar mat. Besök https://svartaladan.se/prenumeration/ och  klicka på fältet “kolla om vi kan leverera till din adress” och skriv in ditt postnummer.

För dig som verkligen vill se resultat under Höstsatsningen2020 rekommenderar vi att du beställer Svarta Lådans hälsosamma mat under hela perioden. Våra menyer är speciellt utformade för att varje varje kcal ska ge en positiv inverkan och funktion i din kropp. En hälsosatsning som fungerar!

Hälsosamma & goda vanor börjar här!

Ta hand om dig, från dina vänner på Svarta Lådan

P.S. Du har väl också sett Färdiga maten

Användarvillkor:
Genom att delta i tävlingen samtycker du till att få våra nyhetsbrev med erbjudanden, kampanjer och nyheter om våra produkter. Vi behandlar din personliga information i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst genom att kontakta vår kundtjänst eller via länken i våra nyhetsbrev. För att delta i hälsosatsningen måste du vara över 18 år, vara bosatt i Sverige och inom det område som vi levererar [om du beställer mat eller deltar i tävlingen i samband med hälsosatsningen2020. Du kan söka på ditt postnummer på vår hemsida för att se om vi levererar till ditt postnummer. Hälsosatsningen pågår under 30 dagar och deltagaren får planerade mail skickade veckovis under 4 veckor.  Svarta Lådan lottar ut vinnaren och meddelar hen via mail den 8 december 2020. Om vinnaren inte svarar på mailet inom 2 dagar så förbehåller Svarta Lådan sig rätten att utse en annan vinnare. 

Visa mer

2Häalsosatsningen2020