Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga tillsatser

Därför mår du bra av att äta rent och nyttigt

Vår filosofi är att laga bra mat från bra råvaror som är nyttiga och hälsosamma. Här förklarar vi vad skillnaden är på att äta rent och nyttigt med Svarta LådanBerätta hur

Hemligheten bakom svarta lådan

Tillagat från grunden av våra kockar. Näringsberäknat av våra dietister. Råvaror utvalda från forskning.

Det finns många fördelar med vår mat. Bland annat att den är gluten och laktosfri som gör maten mer lättsmält även om du inte är intolerant. Att även magen känns mindre svullen och ansträngd samt kan minska risk för inflammation i kroppen. Vår mat och tillagning följer en antiinflammatoriska inriktning.

Sedan använder vi inte några som helst korvar, falukorv, chorizo eller några charkprodukter. Inga rökta produkter såsom bacon m.m. då det är upphettningsgifter i röken som kommer i livsmedlet och därmed även i din kropp.
Vi spär inte heller ut våra färsprodukter med grisfärs eller ströbröd utan vi använder bara 100% nötfärs. Vi använder inte heller gris/fläskprodukter då detta är svårsmält och har en inflammatoriskt risk för tarmarna.

Vi har stor variation på varmrätterna, vi mixar menyer med lokala och internationella influenser. Allt för att du ska få en sån bra upplevelse som möjligt samtidigt ge dig en ett brett spektra av vitaminer, mineraler och näringsämnen med hög kvalité. Vi vill att varje kcal ska ge en positiv inverkan och funktion i din kropp för att du ska kunna må så bra som möjligt.

Våra mellanmål håller dig på topp under hela dagen

Med våra smarriga mellanmål så håller du blodsockret i balans under hela dagen. På så sätt får du inte bara i dig något gott när eftermiddagssuget sätter i, du får även ut mer av dagen när du blir piggare och mer allert, samt minskar risken för överätning. Våra mellanmål är dessutom nyttiga och hälsosamma, med allt från hallon- och kokossmoothie, raw food boll med pistagenötter till glutenfria pannkakor med äpple och kanel.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Svarta Lådan samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@svartaladan.se

Svarta Lådan förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR