INGEN BINDNINGSTID • GLUTENFRITT • LAKTOSFRITT* • INGA TILLSATSER

SÅ FUNKAR DET

click-icon-1

Beställ enkelt online

Välj enkelt vilken kasse med mat du önskar, med eller utan mellanmål. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha mat och vart den skall levereras.

kock-1

Våra kockar lagar

Våra kostrådgivare och kockar näringsberäknar och lagar din mat från grunden. Helt utan onödiga tillsatser, laktos*, gluten och socker så att du får en hälsosammare livstil.

kylbilar-1

Kylbilar levererar

Din mat kommer levererad hem till dig i en säker kylkedja. Om du inte är hemma så lämnas maten vid din dörr. Du får sms med beräknad leveranstid och kan följa leveransen direkt online.

axxta-1

Du värmer & njuter

Maten är färdiglagad och bara att värma på 2-3min. Det enda du behöver göra är att tillsätta grönsallad och valfri dryck.

Våra kockar lagar all din mat

glutenfri-1

Gluten och laktosfritt*

Många svenskar tål inte gluten eller laktos men saknar diagnos. Många har diffusa problem som trötthet, bullrig mage och nedstämdhet vilket gör att man ofta inte gör kopplingen till gluten eller laktos.

protein-1

Endast nyttiga proteiner

Då kött inte skall överkonsumeras använder vi oss av mindre kött och kompletterar istället med nytta proteiner från växtriket. Vi använder inget fläskkött då det är hårdsmält och kan inflammera matsmältningsorganen.

no-sugar-1

Inget adderat socker

En stor och viktigare del av ett hälsosammare liv är att sluta med vitt raffinerat socker. Vi använder oss av agavesirap för att söta maten när det behövs.

inga-tillsatser-1

Helt naturligt

Du får mat fri från onödiga tillsatser, och e-nummer vilket är fördelen när vi lagar maten från grunden. Vi har koll på hela processen från odling till din tallrik så att du kan njuta med gott samvete.

bra-fisk-1

Ingen rödlistad fisk

Vi använder oss inte av rödlistad rödspätta, sej, torsk, kummel eller tonfisk. Inte enbart för miljön utan för att du skall få en fisk utan miljögifter.

organic-1

Stora delar ekologiskt

Vi tar ekologisk mat på stort allvar och använder mat som är hållbart odlat så länge prisnivån tillåter det. Det handlar inte bara om att ta hand om miljön utan att du skall få en prisvärd tallrik med bra mat.

Vanliga frågor

Hur får ni hälsosamma måltider att smaka så gott?

Vi vet att om mat inte smakar bra, så kan äta hälsosamt vara riktigt svårt. Därför har vi ett riktigt begåvat team kockar som bygger näringsrika recept med endast de bästa ingredienserna.

Är alla rätter gluten- och laktosfria?

Alla rätter är glutenfria. Vi försöker använda oss av laktosfria produkter i den mån det finns, annars så använder vi låglaktos. Vi använder oss av havredrycker och cocosdrycker i vår matlagning.

Kan jag byta ut någon rätt?

I dagsläget går det inte att byta ut några rätter och göra en unik matlåda för dig.

Går maträtterna att frysa in?

Ja, alla maträtter går att frysa ner men vi rekommenderar att äta dom färska.

Vilka sötningsmedel använder ni i matproduktionen?

Vi tillsätter enbart agavesirap som sötningsmedel i våra maträtter.

När får jag min beställning om jag beställer idag?

Vi producerar enbart mat som är förbeställd så beställningsfönstret både för att beställa samt att avbeställa en vecka/pausa abonnemanget är som följande.

Order läggs senast tisdag klockan 23:59 med ditt kontokort. (se till att ha täckning/pengar på kontot, finns det inte täckning när dragningen görs får du ingen beställning). Därefter sammanställs alla beställningar och skickas till produktionsavdelningen för beställning av varor. Produktionen börjar sedan måndagen för att sedan levereras på söndagen. Så m.a.o. är beställningsfönstret 12 dagar innan tänkt leverans.

Levererar ni i hela Sverige?

I dagsläget vi finns idag endast i Stockholm med närliggande förorter. Men fyll gärna i vår intresseanmälan så meddelar vi dig när vi finns i din ort! För att ta reda på om vi levererar just där du bor så skriv in ditt postnummer på vår hemsida så får du svar där direkt!

Kan jag hoppa över min leverans?

Ja! Med Svarta Lådan, hoppar du över veckor eller avbryter din prenumeration lätt. Du kan hoppa över en vecka eller avbryta när som helst så länge du meddelar oss genom din veckovisa tidsfrist före en kommande leverans. Logga in på ditt konto för att hantera din prenumeration.

Innehåller Svarta Lådan någon matlagning? Är måltiderna förportionerade?

Nej, det är aldrig matlagning med Svarta Lådan. Våra kompletta måltider är redo att äta så att du kan bara njuta, det enda du behöver göra är att köpa till sallad om du så önskar. Vi tar hand om shopping, matlagning och städning! Vad ska du göra med all din nyfunna fritid? Alla våra måltider är fördelade och kompletta med näringsinformation, värmeanvisningar och en fullständig ingredienslista.

Måste jag vara hemma för att ta emot leveransen?

Du behöver inte vara hemma när din mat kommer, den kommer tålmodigt att vänta vid din dörr tills du är hemma. När du kommer hem, placera dina måltider direkt i kylskåpet och placera all din förpackning i papperskorgen. Allt förpackningsmaterial är återvinningsbart eller biologiskt nedbrytbar. Du kommer under leveransdagen få SMS om ungefärlig leveranstid av din beställning.

Välj ditt matpaket

svarta-laxxdan-kocklagad-nyttig-mat-hemleverans-16-1

Originallådan

Vår bästa kombination av både kött, fisk, fågel och vegetarisk mat. 


10 rätter
5 rätter

Med mellanmål
Utan mellanmål
Ingen bindningstid
svarta-laxxdan-kocklagad-nyttig-mat-hemleverans-13-1

Veganlådan

Fräsha växtbaserade måltider som håller dig mätt och pigg.


5 rätter

Med mellanmål
Utan mellanmål
Ingen bindningstid
svarta-laxxdan-kocklagad-nyttig-mat-hemleverans-14-1

Vegetarianlådan

Smakfulla och nyttiga vegetariska måltider fullproppade med vitaminer (Ovo-lakto).


5 rätter

Med mellanmål
Utan mellanmål
Ingen bindningstid
svarta-laxxdan-kocklagad-nyttig-mat-hemleverans-7-1

Gårdslådan

För dig som älskar kött eller vill ha mer protein. 


5 rätter

Med mellanmål
Utan mellanmål
Ingen bindningstid
svarta-laxxdan-kocklagad-nyttig-mat-hemleverans-8-1

Havslådan

Ät bara mat från havet med våra läckra fisk och skaldjursrätter. 


5 rätter

Med mellanmål
Utan mellanmål
Ingen bindningstid