Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga tillsatser

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss.

För frågor kring ditt abonnemang, pausning, leveranser eller tekniska frågor så maila vår kundsupport. Övriga frågor går det bra att ringa vår svarssupport service. Kom ihåg att all avbokning av leverans måste ske senast söndag kl 20.59 en vecka innan leverans.

Våra supporttider är helgfri måndag till fredag mellan klockan 08:00 – 17:00.


Vår postadress är: Svarta Lådan, Box 2040, 151 02 Södertälje

 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Svarta Lådan samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@svartaladan.se

Svarta Lådan förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR