Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga onödiga tillsatser

Skäm bort någon med ett presentkort från Svarta Lådan!

Inget visar omtanke som en vällagad måltid. Ge bort Svarta Lådans näringsrika matlådor, lagade från grunden av våra professionella kockar.

Läs mer

Köp presentkort så här

Presentkort finns i valörerna; 595 kr, 695 kr, 895 kr och 1295 kr.

Om du har ett konto hos Svarta Lådan:

 1. Logga in på ditt konto med BankID.
 2. Klicka dig vidare till “Mitt konto”- sidan.
 3. Gör en presentkortsbeställning.
 4. Du får presentkortet mejlat till din epost efter genomförd beställning, som du kan mejla eller skriva ut och skicka till din vän.

 

Logga in

 

Så här köper du presentkort utan att starta en egen prenumeration:

 1. Lägg en meny i varukorgen och fullfölj checkout.
 2. Välj betalningsmetod i checkout, men ingen debitering sker.
 3. Gå vidare till Mitt konto/Leveranser, välj ändra alla leveranser och klicka sedan pausa alla leveranser. Nu är ingen prenumeration aktiv.
 4. Nu kan du logga in på Mitt konto och köpa ett presentkort. Debitering sker enligt det betalningssätt som du väljer.
 5. Du får presentkortet mejlat till din epost efter genomförd beställning, som du kan mejla eller skriva ut och skicka till din vän.

 

Välj meny

 

Presentkort Svarta Lådan

Våra lådor

Välj bland 7 olika lådor, med eller utan mellanmål. Vårt sortiment passar alla. Levereras veckovis.

3 fördelar med Svarta Lådan

 • Hälsosam mat

  Vår filosofi är att laga bra mat från bra råvaror som är nyttiga och hälsosamma. Tillagat från grunden av våra kockar. Näringsberäknat av våra kostrådgivare. Råvaror utvalda från forskning.

 • Mindre stress

  Genom att frigöra tid från ett vanligt stressmoment kan du fokusera på annat som gör dig lycklig samtidigt som du får i det riktigt bra och hälsosam mat.

 • Må bättre

  Boosta kroppen med näring, bra rutiner och energi så orkar du göra mer. Ge din kropp bättre mat och din kropp kommer att må bättre. Enkelt!

Så funkar det

 • Välj din meny

  Välj enkelt vilken meny med mat du önskar, med eller utan hälsosamma shots & mellanmål.

 • Vi lagar och levererar

  Våra kostrådgivare och kockar näringsberäknar och lagar din mat från grunden. Helt utan onödiga tillsatser, laktos*, gluten och socker.

 • Du värmer & njuter

  Maten är färdiglagad. Kyld, men aldrig fryst. Bara att värma på 2-3 min i mikro. Det enda du behöver göra är att tillsätta grönsallad och valfri dryck.

 • Ingen bindningstid

  Leverans sker varje vecka men du kan pausa din prenumeration när du vill dock senast 7 dagar innan nästa leverans.

Vad andra säger

Hemligheten bakom Svarta Lådan

Våra kockar lagar all din mat

 • Gluten och laktosfritt*

  Många svenskar tål inte gluten eller laktos men saknar diagnos. Många har diffusa problem som trötthet, bullrig mage och nedstämdhet vilket gör att man ofta inte gör kopplingen till gluten eller laktos.

 • Endast nyttiga proteiner

  Då kött inte skall överkonsumeras använder vi oss av mindre kött och kompletterar istället med nyttiga proteiner från växtriket. Vi använder inget fläskkött då det är hårdsmält och kan inflammera matsmältningsorganen.

 • Inget adderat socker

  En stor och viktigare del av ett hälsosammare liv är att sluta med vitt raffinerat socker. Vi använder oss av honung för att söta våra rätter när det behövs, men aldrig i våra veganska rätter som alltid har agavesirap istället för honung.

 • Helt naturligt

  Du får mat fri från onödiga tillsatser vilket är fördelen när vi lagar maten från grunden. Vi har koll på hela processen från odling till din tallrik så att du kan njuta med gott samvete.

 • Ingen rödlistad fisk

  Vi använder oss inte av rödlistad rödspätta, sej, torsk, kummel eller tonfisk. Inte enbart för miljön utan för att du skall få en fisk utan miljögifter.

 • Stora delar ekologiskt

  Vi tar ekologisk mat på stort allvar och använder mat som är hållbart odlad så länge prisnivån tillåter det. Det handlar inte bara om att ta hand om miljön utan att du skall få en prisvärd tallrik med bra mat.