Ingen bindningstid • glutenfritt • laktosfritt • inga onödiga tillsatser
Blogg

Nytt samarbete med Emma Lindblom – expert inom nutrition och kost

Expert inom nutrition och kost!

Samarbete med NutritionistOptimera din hälsosamma livsstilsförändring:

Svarta Lådan har nöjet att meddela ett spännande samarbete med den framstående nutritionsexperten, Emma Lindblom. Denna samverkan öppnar dörrar för nya insikter och möjligheter inom hälsa och livsstilsförändring. 

Vad du får:

Tillgång till expertis: 

  • Genom detta partnerskap får du direkt tillgång till Emmas expertis inom kost, idrottsnutrition och hälsa. 

Kvalitetssäkrad kost: 

  • Emma Lindbloms insatser kommer att säkerställa att Svarta Lådans hälsosamma matlådor är ännu mer näringsrika och anpassade för olika hälsomål. 

Personlig vägledning: 

  • Kundanpassade råd och riktlinjer från en auktoritet inom området ger dig möjligheten att skräddarsy din kost och dina rutiner. 

Uppdatering och bildning: 

  • Samarbetet med Emma erbjuder även möjligheten att förbättra din förståelse för hälsa och kost genom Svarta Lådans nyhetsbrev. 

Inspirerande hälsosam livsstil: 

  • Genom det gemensamma engagemanget från Svarta Lådan och Emma kommer du att inspireras till att omfamna och upprätthålla en hälsosam livsstil. 

Möjlighet till framsteg: 

  • Om du strävar efter bättre hälsa och välmående kommer du att gynnas av Emmas expertis, vilket kan resultera i målinriktade framsteg. 

Heltäckande wellness: 

  • Samarbetet syftar till att ge en omfattande upplevelse av välmående, vilket inkluderar aspekter som kost, träning, återhämtning och balans i vardagen.

Kort sagt: Detta samarbete erbjuder en enastående möjlighet att ta din livsstil till nästa nivå genom att dra nytta av ny kunskap, långvarig erfarenhet och Svarta Lådans brinnande engagemang. 

Vad Emma Lindblom kommer att göra för Svarta Lådan:

Emma Lindblom kommer att spela en avgörande roll i att utveckla Svarta Lådans sortiment av hälsosamma matlådor. Hennes expertis kommer inte bara att bidra till uppdaterade och förbättrade maträtter och mellanmål baserat på den senaste forskningen, utan även till att inspirera, utbilda och guida kunderna till att hitta en sund livsstil genom kost, träning, återhämtning och balans.

Om Emma Lindblom:

Emma är legitimerad dietist med titeln Registered Dietician (RD) i USA. Dessutom innehar hon certifiering inom idrottsnutrition från IOC (International Olympic Committee) med sitt Sports Nutrition Diploma. Hon har även avlagt en masterexamen inom Exercise Science vid University of Houston. Emma Lindblom har byggt upp en imponerande meritlista med flera års erfarenhet inom idrottsnutrition, inklusive samarbeten med Riksidrottsförbundet och betydande bidrag till elitidrottarnas kosthållning. 

 

Varma hälsningar,

Svarta Lådan

 

 

 

Om oss:

Vi planerar, tillagar och levererar hälsosam färdiglagad kost, direkt hem till din dörr.

Om Emma Lindblom:

Emma är legitimerad nutritionist och dietist, och jobbar aktivt med idrottsnutrition inom Sveriges Riksidrottsförbund.

 

För presskontakt och ytterligare information:

Elin Smith – Marknadschef 

Tel: 08-518 359 37

elin.smith@svartaladan.se

Följ med oss på resan via: Linkedin | Instagram | Facebook eller via nyhetsbrevet

 

Pressmeddelandet är skrivet av:

Elin Smith – Markandschef | Emma Lindblom – Nutritionist