Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga tillsatser

Cashewnöts­yoghurt

Publicerad av Svarta Lådan

Kombinationen enkelt, gott och hälsosamt är svårt att inte älska.
Johanna, butiksansvarig på Kungsbroplan 2, är så bra på att göra goda och hälsosamma frukostar, mellanmål och snacks. Det här receptet är ett av mina favoriter! Anledningen till det är att jag tycker att det är precis som jag skrev ovan – enkelt, gott och hälsosamt.

Ingredienser 4 port
4 dl cashewnötter (gärna eko)
Vatten
2-3 dadlar
1/4 tsk vaniljpulver

Lägg cashewnötterna i din blender eller i en stavmixbunke.
Häll på vatten så att det täcker cashewnötterna och låt de stå och dra i minst 5 minuter.
Kärna ur och tillsätt dadlarna, krydda med vaniljstång eller vaniljpulver.
Mixa – mixa – mixa – mixa och mixa igen….

Om du vill servera som en dessert så adderar du mer dadlar och kokar en bärblandning som du toppar cashewnötsyoghurten med.

Njut!
/Therése

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Svarta Lådan samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@svartaladan.se

Svarta Lådan förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR