Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga onödiga tillsatser
Corona covid-19 - rutiner för säkra leveranser

Få kocklagad mat till jobbet

Mat som får alla på företaget att prestera och må bättre. Glutenfritt och laktosfritt som är lagat av våra kockar och levererat till er. Ert personliga restaurangkök direkt på jobbet!

Berätta hur

Matkoma på jobbet idag igen?

Har ni dålig mat på arbetet? Ohälsosam och onyttigt från krogen på hörnet? Matkoma som varar hela eftermiddagen och som gör att ni inte är på topp under eftermiddagen?

Med Svarta Lådan på ert företag så slipper ni äta dålig mat som försämrar er arbetsplats. Svarta lådan levererar mat till er som är färsk, kocklagad och finns redo att värma från kylen.

All mat är gluten och laktosfri för att ni skall garanterat slippa matkoma och bli friskare, piggare och gladare. Svarta lådan skapar lyckliga och nöjda medarbetare!

Några fördelar med Svarta Lådan

 • Glada och nöjda medarbetare

  Personalen sparar tid, samtidigt som de äter bättre mat som gör dem friska, pigga och glada. Öka personalnöjdheten med Svarta Lådan!

 • Garanterat ingen matkoma

  Prestera bättre och slipp matkoma med gluten och laktosfri mat. Kombinera med våra mellanmål för att hålla blodsockret på topp så kan ni briljera hela dagen.

 • Hälsosam, färsk mat redo att värmas

  Maten är speciellt framtagen för att vara både god och hälsosam. All mat är färdiglagad, kyld och redo att värmas.

 • Ni får ett eget lager av lyxiga hälsosamma maträtter

  Vi levererar maten en gång i veckan direkt till er arbetsplats och har lång hållbarhet på upp till 2 veckor.

Winassist

Vi har väldigt tråkig och typisk ”kvarterskrogsmat” runt vår arbetsplats. Med Svarta Lådan har vi fått ett helt nytt och fräscht utbud som gör våra luncher till en mycket trevligare upplevelse. Dessutom så mår vi alla mycket bättre när vi vet att vi äter ren mat utan onödiga tillsatser.

–  Frida Schill, Winassist AB

Bli kontaktad

Vad våra kunder tycker

Gör en intresseanmälan!

Denna tjänst kommer snart att lanseras, just nu har vi en kölista för nya kunder. Fyll gärna i intresseanmälan nedan, eller kontaka oss direkt på 08 518 35 939 alternativt foretag@svartaladan.se