Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga tillsatser

Att hitta balansen i rutiner och kost

Publicerad av Emma Bark

Att hitta balansen i rutiner och kost

Vi tror på att en av de viktigaste nycklarna i att leva ett hälsosamt liv är att hitta en bra balans mellan rutiner och frihet.
Ett liv där hälsosamkost blandas upp med den där favoriträtten, njutningsfulla glaset vin med någon härlig ost och choklad till. Där njutning och hälsa är det primära fokuset och strikta regler, som många gånger skapar stress och ångest, inte existerar.

 

Vi tror på att man kommer långt på 80/20 principen. 80% hälsa och 20% det där lilla extra som sätter guldkant i vardagen. Givetvis kan fördelningen ändras periodvis och kan skilja sig från person till person men i det stora hela fungerar den principen väldigt bra.

Vi vill därför erbjuda dig möjligheten att på ett enkelt sätt få in hälsosamma rutiner under veckorna där utrymme ges till extra njutning under helgen eller veckan beroende på vad som passar dig allra bäst.

 

Vi är väl medvetna om att alla människor föredrar och har behov av olika typ av kost och har därför skapat olika lådor för att du ska kunna hitta DIN låda med den kost som får dig att må allra bäst.

Livet är till för att LEVA, NJUTAS och MÅ BRA. Nyckeln är att hitta en livsstil som fungerar allra bäst för just dig.

Med de orden önskar vi dig en fantastisk midsommar!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Svarta Lådan samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@svartaladan.se

Svarta Lådan förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR