Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga tillsatser

Älskade kolhydrater

Publicerad av Svarta Lådan

Som kostrådgivare kan det kännas enkelt att välja kolhydrater. Det sitter lite i ryggmärgen att jag tänker – i denna måltid får jag i mig bra kolhydrater, lösliga fibrer, bra fettkällor, proteiner och mineraler.

Quinoa är en av favoriterna rent näringsmässigt och dessutom en bra spannmålskälla. I förhållande till andra spannmål är quinoa även rikt på protein och dessutom helt fritt från gluten.
Det sägs också att quinoa har hälsofördelar som – förebyggande mot tjocktarmscancer och hjärtsjukdomar. Detta på grund av det höga fiberinnehållet.

En annan bra hälsofördel är att quinoa hjälper till att reglera blodtrycket och cirkulationen.

Med dessa hälsofördelar blir det enklare att välja bort pasta och ex pommes.

Ha en fin dag!
Önskar Svarta Lådan, Tessan

 

 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Svarta Lådan samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@svartaladan.se

Svarta Lådan förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR