Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga tillsatser

6 sätt att få mer tid till träning

Publicerad av Emma Bark

workout_away

Många känner igen känslan av att tiden inte räcker till för att träna. Då träning är en viktig faktor för att kunna leva ett hälsosamt och lyckligare liv är nyckeln att få tid till träning genom att göra det till något roligt och enkelt som du kan se fram mot att göra.

Nedan är 6 tips på hur du enklare kan få tid till träningen.

  • Gör träningen till ditt transportmedel:  Cykla till jobbet, ta en lunchpromenad på 30 minuter, gå till mötet, hoppa av två stationer tidigare och ta alltid trapporna. Alla ska vi transporteras under veckan, ett ypperligt och effektiv sätt att få till träningen.
  • Umgås via aktivitet: istället för att träffas över en måltid eller fika ta din vän med på ett favoritpass, löptur eller promenad så slår du 2 flugor i en smäll.
  • Gör träningen till en hög prioritet av högt värde: Det vi prioriterar högt och sätter ett högt värde på är också det vi tenderar till att göra.
  • Minska slösurfandet och tv-tittandet:  Istället för att sitta flera timmar framför datorn, telefonen och tv:en. Ta den tiden till att gå ut och promenera eller träna, även om du känner dig trött i situationen så kommer energin vid träningen.
  • Träna det du tycker är kul:  istället för att tvinga dig till att träna det du inte tycker är roligt bara för att du har hört att det ska vara bra eller att andra i din umgängeskrets gör det. Hitta det sätt och aktiviteter som du anser är roligt. Är det roligt är det större chans till att det blir utfört.
  • Intervallträna: för er som gillar Intervallträning så är det ett superbra sätt till att få till en effektiv träning på kort tid. Du kan utföra din intervallträning genom exempelvis cykling, löpning, simning, eller på crosstrainern.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Svarta Lådan samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@svartaladan.se

Svarta Lådan förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR