INGEN BINDNINGSTID • GLUTENFRITT* • LAKTOSFRITT* • INGA TILLSATSER

GÅ UPP ELLER NED I VIKT GENOM ATT BARA ÄTA VÅR MAT HELA VECKAN TILLSAMMANS MED KOSTRÅDGIVNING

Med premium gör vi det enkelt för dig att nå dina personliga mål och samtidigt skapa hälsosamma vanor som håller resultaten på lång sikt.

Svarta Lådan Premium

Med våra färdiga paket gör vi det enkelt för dig att uppnå dina hälsomål. Gå upp eller ned i vikt, bygg muskler och få långvariga rutiner tillsammans med din kostrådgivare. Du kan välja om du vill ha med eller utan frukost, samt extra protein för dig dom önskar bygga muskler. All mat är tillagat av våra kockar och levereras hem till dig. Det enda du behöver göra är att värma och njuta av riktig, hälsosam mat.

Välj din veckomeny

Beroende på om du vill gå upp eller ned vikt eller bygga muskler har vi olika varianter på meny.

Premium Brons

Dagligt rullande schema för mat 7 dagar i veckan som innehåller:

icons8-Checkmark-100 Mellanmål
icons8-Checkmark-100 Lunch inkl råkost
icons8-Checkmark-100 Mellanmål
icons8-Checkmark-100 Middag

Premium Silver

Dagligt rullande schema för mat 7 dagar i veckan som innehåller:

icons8-Checkmark-100 Frukost
icons8-Checkmark-100 Mellanmål
icons8-Checkmark-100 Lunch inkl råkost
icons8-Checkmark-100 Mellanmål
icons8-Checkmark-100 Middag

Premium Guld

Dagligt rullande schema för mat 7 dagar i veckan som innehåller:

icons8-Checkmark-100 Frukost
icons8-Checkmark-100 Mellanmål
icons8-Checkmark-100 Lunch inkl råkost
icons8-Checkmark-100 Mellanmål
icons8-Checkmark-100 Middag
icons8-Checkmark-100 2st extra mellanmål med protein

Exempel på maträtter

Valet av råvaror och sammansättningen i kosten har en stor inverkan på resultatet för dina vikt och hälsomål. Vi har därför lagt stor vikt vid att alla våra varmrätter och mellanmål ska innehålla en bra sammansättning av långsamma kolhydrater, bra fettkällor och proteiner. Exempel på bra råvaror vi använder oss av är: Havregryn, Bovete, blåbär, Svartris, nötter, kokosmjölk och chia frön.

Tillsammans med kostrådgivning får du hållbara resultat

Vi vill hjälpa dig till ett hälsosammare liv med hjälp av bra mat och sunda vanor. Tillsammans med din personliga kostrådgivare så får du utbildning för att nå en sundare livsstil som blir en del av dig. Vi hjälper dig även med att göra ett kostschema, mätningar och vägningar så att vi tillsammans hjälps åt att uppnå dina mål.

Låt en coach kontakta dig

Så funkar Premium

Mat för hela veckan

Här får du näringsriktig och hälsosam mat som är för veckans alla måltider levererat hem till dig 2 gånger i veckan.

Gå upp eller ned i vikt

Välj vilka mål du vill uppnå, gå upp eller ner i vikt samt bygga muskler. Oavsett har vi ett färdigt koncept för dig.

Kostrådgivning

Med din personliga kostrådgivare får du utbildning om sunda vanor så att dina resultat blir långvariga och hållbara.

Ät riktig mat

Slut på äckliga proteinshakes eller måltidsersättningar. Med vårt koncept kan du få den kropp du vill ha utan att gå hungrig samtidigt som du äter riktig och god kocklagad mat

Äta ren mat kommer förnya din kropp

Varje måltid innehåller en optimalt portion balanserat mellan återfuktande, näringsrika produkter, hälsosamma fetter, vegetabiliska proteiner och fullkornsprodukter. Resultatet? kroppsomfattande förbättringar inklusive ljusare, yngre hy, extra energi, bättre humör, och din bästa kropp någonsin.

Endast de bästa råvarorna

Vi väljer färska, säsongsbetonade, rena produkter, samt potenta superfood ingredienser från hela världen. Resultatet är mat som ger den högsta nivån av näring till kroppen, utan skadliga kemikalier, GMO, förädlade ingredienser och gluten.

Komponerat och tillagat av våra kockar

Äta rent ska vara roligt! Vi tror inte på att offra smak på bekostnad av välbefinnande så vi arbetar aktivt med våra kostrådgivare och duktiga kockar för att skapa skapa kreativa, läckra måltider som är olikt allt du hittar någon annanstans.

Våra mellanmål håller dig på topp under hela dagen

Med våra smarriga mellanmål så håller du blodsockret i balans under hela dagen. På så sätt får du inte bara i dig något gott när eftermiddagssuget sätter i, du får även ut mer av dagen när du blir piggare och mer allert, samt minskar risken för överätning. Våra mellanmål är dessutom nyttiga och hälsosamma, med allt från hallon- och kokossmoothie, raw food boll med pistagenötter till glutenfria pannkakor med äpple och kanel.

Vad andra säger

Jag har inte känt någon hunger vilket har varit väldigt skönt. Lagom mycket mat och framför allt riktigt GOD mat! Det känns så bra att orka mer under mina uppträdanden och att stå på scen och verkligen känna sig snygg.

Camilla Häggkvist

Att allt har fungerat så otroligt smidigt. Vad kan vara bättre än att få hem förstklassig mat till dörren? Jag är också väldigt nöjd med att jag alltid har kunnat höra av mig när jag tex behövde ändra antalet i samband med mina resor i jobbet. Jag mår toppen nu. Bättre än innan. Bara vetskapen om att jag är lättare och lite snyggare i kroppen gör mig gladare. Jag hade tidigare lite halsbränna ibland, men den försvann redan andra veckan.

Filip Brontén

Jag är alltid på språng, en stressad fyrbarnsmamma som driver eget företag. Äter inte som jag borde och glömmer äta under dagen. Nu äter jag regelbunda måltider i lagom portioner med hjälp av svarta lådan!

Hanna Aronsson

Jag var så mycket piggare med lådan. Blodsockret jämnt fördelat under dagen, jag var aldrig hungrig då jag åt så ofta. Maten har varit helt grym! Samt att få den hemleverad och potionsanpassad är ju fantastiskt, och gör ju livet oerhört mycket lättare.

Jonas Nyström

NÖJD KUNDGARANTI

Vi arbetar hårt för att du skall bli en av våra många nöjda kunder. Vi brinner för vår mat och vill att våra kunder skall uppskatta den lika mycket som vi gör. Om du mot förmodan skulle få en vara av bristfällig kvalité, transportskadad eller saknas så kan du alltid reklamera den på mina sidor.

Så funkar det

Låt oss kontakta dig

Kontakta oss direkt

premium@svartaladan.se

08 518 35 939

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok