INGEN BINDNINGSTID • GLUTENFRITT • LAKTOSFRITT* • INGA TILLSATSER

Kontakta oss

Kundtjänst

Vår kundtjänst har öppet vardagar mellan 08:00-18:00

08-51835920 kontakt@svartaladan.se

Företag

För frågor kring vad vi kan erbjuda er som företag

08-51835923 foretag@svartaladan.se

Exclusive

Ring och prata med någon av våra coacher för dig som behöver individanpassade matlådor

08-51835922 exclusive@svartaladan.se

Kontakt

SVARTA LÅDAN

info@svartaladan.se

08 – 518 35 920
BOX 2040
151 02 SÖDERTÄLJE

 

Följ oss

Vanliga frågor

Hur får ni hälsosamma måltider att smaka så gott?

Vi vet att om mat inte smakar bra, så kan äta hälsosamt vara riktigt svårt. Därför har vi ett riktigt begåvat team kockar som bygger näringsrika recept med endast de bästa ingredienserna.

Är alla rätter gluten- och laktosfria?

Alla rätter är glutenfria. Vi försöker använda oss av laktosfria produkter i den mån det finns, annars så använder vi låglaktos. Vi använder oss av havredrycker och cocosdrycker i vår matlagning.

Kan jag byta ut någon rätt?

I dagsläget går det inte att byta ut några rätter och göra en unik matlåda för dig.

Går maträtterna att frysa in?

Ja, alla maträtter går att frysa ner men vi rekommenderar att äta dom färska.

Vilka sötningsmedel använder ni i matproduktionen?

Vi tillsätter enbart agavesirap som sötningsmedel i våra maträtter.

När får jag min beställning om jag beställer idag?

Vi producerar enbart mat som är förbeställd så beställningsfönstret både för att beställa samt att avbeställa en vecka/pausa abonnemanget är som följande.

Order läggs senast tisdag klockan 23:59 med ditt kontokort. (se till att ha täckning/pengar på kontot, finns det inte täckning när dragningen görs får du ingen beställning). Därefter sammanställs alla beställningar och skickas till produktionsavdelningen för beställning av varor. Produktionen börjar sedan måndagen för att sedan levereras på söndagen. Så m.a.o. är beställningsfönstret 12 dagar innan tänkt leverans.

Levererar ni i hela Sverige?

I dagsläget vi finns idag endast i Stockholm med närliggande förorter. Men fyll gärna i vår intresseanmälan så meddelar vi dig när vi finns i din ort! För att ta reda på om vi levererar just där du bor så skriv in ditt postnummer på vår hemsida så får du svar där direkt!

Kan jag hoppa över min leverans?

Ja! Med Svarta Lådan, hoppar du över veckor eller avbryter din prenumeration lätt. Du kan hoppa över en vecka eller avbryta när som helst så länge du meddelar oss genom din veckovisa tidsfrist före en kommande leverans. Logga in på ditt konto för att hantera din prenumeration.

Innehåller Svarta Lådan någon matlagning? Är måltiderna förportionerade?

Nej, det är aldrig matlagning med Svarta Lådan. Våra kompletta måltider är redo att äta så att du kan bara njuta, det enda du behöver göra är att köpa till sallad om du så önskar. Vi tar hand om shopping, matlagning och städning! Vad ska du göra med all din nyfunna fritid? Alla våra måltider är fördelade och kompletta med näringsinformation, värmeanvisningar och en fullständig ingredienslista.

Måste jag vara hemma för att ta emot leveransen?

Du behöver inte vara hemma när din mat kommer, den kommer tålmodigt att vänta vid din dörr tills du är hemma. När du kommer hem, placera dina måltider direkt i kylskåpet och placera all din förpackning i papperskorgen. Allt förpackningsmaterial är återvinningsbart eller biologiskt nedbrytbar. Du kommer under leveransdagen få SMS om ungefärlig leveranstid av din beställning.