INGEN BINDNINGSTID • GLUTENFRITT* • LAKTOSFRITT* • INGA TILLSATSER

FÅ ETT RESTAURANGKÖK TILL ARBETET MED KOCKLAGAD MAT

Mat som får alla på företaget att prestera och må bättre. Glutenfritt och laktosfritt som är lagat av våra kockar och levererat till er. Ert personliga restaurangkök direkt på jobbet!

Matkoma på jobbet från dålig mat idag igen?

Har ni dålig mat på arbetet? Ohälsosam och onyttigt från krogen på hörnet? Matkoma som varar hela eftermiddagen och ni får inget gjort?

Med Svarta Lådan på ert företag så slipper ni äta dålig mat som försämrar er arbetsplats. Svarta lådan levererar mat till er som är färsk, kocklagad och finns redo att värma från kylen.

All mat är gluten och laktosfri för att ni skall garanterat slippa matkoma och bli friskare, piggare och gladare. Svarta lådan skapar lyckliga och nöjda medarbetare!

Winassist

Vi har väldigt tråkig och typisk ”kvarterskrogsmat” runt vår arbetsplats. Med Svarta Lådan har vi fått ett helt nytt och fräscht utbud som gör våra luncher till en mycket trevligare upplevelse. Dessutom så mår vi alla mycket bättre när vi vet att vi äter ren mat utan onödiga tillsatser. 

 –  Frida Schill, Winassist AB

Bli kontaktad

Garanterat ingen matkoma!

Prestera bättre och slipp matkoma med gluten och laktosfri mat. Kombinera med våra mellanmål för att hålla blodsockret på topp så kan ni briljera hela dagen.

Glada och nöjda medarbetare

Personalen sparar tid, samtidigt som de äter bättre mat som gör dem friska, pigga och glada. Öka personalnöjdheten med Svarta Lådan!

Hälsosam, färsk mat redo att värmas

Maten är speciellt framtagen för att vara både god och hälsosam. All mat är färdiglagad, kyld och redo att värmas

Ni får ett eget lager av lyxiga hälsosamma maträtter

Vi levererar maten en gång i veckan direkt till er arbetsplats och har lång hållbarhet på upp till 2 veckor.

Bra mat = bättre resultat

Precis som alla andra smarta företagare så vet du säkert att dina medarbetares dagsform påverkar hela företagets resultat. Hur många timmar förlorar dina medarbetare varje dag på dåliga matvanor? En sådan enkel sak som att kunna erbjuda ett hälsosamt mål mat som är framtaget för att främja hälsa och prestation gör inte bara era resultat bättre, det gör även dina medarbetare lyckligare. Svarta lådans mat är fritt från gluten och laktos vilket gör maten garanterat fri från matkoma. Med våra smarta mellanmål så stannar även blodsockret på topp under hela arbetsdagen.

 

Bli kontaktad

Vad våra kunder tycker

Vårt äldreboende äter numera Svarta Lådan vilket är mycket uppskattat av våra kära seniorer.

Maja Blom

Vårt företag ligger dåligt till och matutbudet är nästintill obefintligt. Med Svarta lådan har vi alltid tillgång till bra och god mat.

Kjell Knutsson

Vårt företag har aldrig mått bättre, bokstavligen talat. Svarta lådan har gjort att vi är friskare och även sjukdagar har gått ned!

Erik Lindstedt

Låt oss kontakta dig

Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

Kontakta oss direkt

foretag@svartaladan.se

08 518 35 923

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok