Ingen bindningstid • glutenfritt* • laktosfritt* • inga tillsatser

7 Days All Inclusive

Ge din kropp en återställning med ren, hälsosam mat för alla måltider hela veckan. Minska sockersug, vikt, och ge din kropp en all-inclusive upplevelse tillagad av våra kockar.

Vem tar hand om dig om inte du själv? Alla är vi nån gång värda en återställning, en chans att hitta tillbaka till sitt bästa jag. Därför har vi tagit fram ett 7 dagars concept där våra kockar lagar hela veckans mat till dig. Du får en riktigt Hälsoboost och en möjlighet att ge din kropp något den verkligen mår bra av, ren, näringsberäknad riktig mat.

Vi har lagt stor vikt på att alla våra varmrätter och mellanmål ska innehålla en bra sammansättning av långsamma kolhydrater, bra fettkällor och proteiner.

Lanseras hösten 2019. Mer info kommer inom kort

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Svarta Lådan samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@svartaladan.se

Svarta Lådan förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR